MEGOSZTÁS

Néhány olyan meccset néztünk a számotokra az angol 2. osztályból, melyet érdemes lehet ma megjátszani, lássuk hát mire is gondoltunk pontosan.

1. Barnsley – Derby County – 16:00

A Barnsley elvesztette az első fordulót 2-4 arányban az Ipswich vendégeként, de még a Liga Kupából is kiestek hazai közönség előtt az egy osztállyal lejjebb játszó Northamptonnal szemben, otthon pedig a legutóbbi 10 meccséből 8 alkalommal kapott gólt. A túloldalt a Derby egy gólnélküli döntetlennel kezdett a Brightonnal és egy szerény 1-0-ra tudta megverni a Liga Kupában a 4. osztályú Grimsbyt. Az egymás elleni utóbbi 4 találkozón a Derby nem kapott ki, és most a bajnoki idény elején is jobb formát mutatnak, ezért az én tippem erre a meccsre vendég pontszerzés lesz.

Tipp: Kétesély – Döntetlen vagy Derby County (Eseményszám: 11922) – V

Szorzó: 1,25

Tipperősség: 9/10


2. Burton – Bristol City – 16:00

Két olyan együttes csatája ez, melyek szeretnek támadni, és ennek következtében gólokat is szereznek, de ugyanakkor a védelmük nem kellően stabil ahhoz, hogy a legtöbb esetben lehozzák kapott gól nélkül a találkozókat. A Burton esetében az utolsó 8 meccsből 6-szor mindkét csapat rúgott gólt, míg ugyanez a statisztikai mutató 7-ből 5 a Bristol City esetében. Az első fordulóban is ilyen meccseket vívtak, a Burton 4-3-ra kapott ki a Nottingham Forrest otthonában, míg a Bristol 2-1-re verte otthon a frissen feljutó Wigant. Én ma is valami hasonlóra számítok a két együttestől, a tippem is ez lesz.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt – Igen (Eseményszám: 08747) – H

Szorzó: 1,75

Tipperősség: 9/10


3. Newcastle – Huddersfield – 16:00

Nem sikerült túl jól a Newcastle első meccse a Championshipben és 1-0-ra kikaptak a Fulham vendégeként. Nem indul tehát jól a feljutási kampánya Rafa Beniteznek, ma viszont minden adott ahhoz hogy megszerezzék első győzelmüket, ellenfelük ugyanis a Huddersfield. A vendégek egyértelműen nincsenek hasonló súlycsoportban a “Szarkákkal”, még akkor sem ha sikerült megnyerniük első meccsüket, 2-1 otthon a Brentford ellen. A tippem erre a meccsre a jobb csapat győzelme lesz, ez pedig egyértelműen a Newcastle.

Tipp: Hazai (Eseményszám: 09815) – H

Szorzó: 1,65

Tipperősség: 9/10

 


Szelvény szorzója: 3.61

Szelvény erőssége: 9/10