MEGOSZTÁS

Egy feljutásra hajtó csapat fog ellátogatni egy olyanhoz, amelynek legfőbb célja a bennmaradás. Nagy fölénnyel nem fog nyerni a QPR, viszont egy 1 gólos sikerre lehet számítani idegenben.

Huddersfield- QPR

Championship, 2. forduló

A Championship az elmúlt héten kezdődött, ahol a QPR ha nehezebben is, de nyerni tudott. Tony Fernandez csapata egyértelműen a feljutásra hajt, és ehhez megvan az anyagi, valamint játékoskerete is. Redknapp van olyan jó edző, hogy simán feljutassa a csapatot, ha annak a kerete megfelelő. A QPR az első fordulóban 0-1ről állt fel, hogy 2-1re nyerjen, köszönhetően Onuoha és Johnson góljainak. A csapat teljesítménye viszont annyira meggyőző nem volt, így még van min dolgozni. A QPR időközben játszott még egy meccset, ahol az Exetert győzte le 2-0ra. A meccs egyik legjobbja az a Joey Barton volt, akit a közönség is megdícsért, valamint csapattársa, Simpson is. Barton sorsa amúgy még kérdéses, mivel a balhés játékos elvágyódik a Loftus Roadról, ahhoz a Marseillehez, ahol a tavaly is játszott. A kérdés viszont az, hogy a QPR vissza tud e jutni egyből, mivel ha nem, akkor úgy járhat, mint a Boro, amely az elmúlt évtizedben még UEFA Kupa döntőt játszott, de mióta kiesett, visszatérni már nem tudott. Ezt tudja a QPR tulaja is, ezért is ad elég sokat a csapatnak, bár az angol 2.osztály nem biztos, hogy annyira vonzó lehet egy játékosnak, lásd Remy is kölcsönbe ment a Newcastlehöz, annak ellenére, hogy korábban kijelentették korábban ennek ellentétét.

Érkezett viszont az az Austin, aki 24 évesen elég jó, de már 3 éve játszik a Championshipben, de az utolsó 2 évben már stabil tag volt. Az a 40 gól amit az elmúlt 2 szezonban szerzett viszont elég meggyőző lehetett a londoni vezetők számára.A keret még így is gyengült, de ennek ellenére kellene sikerüljön nekik a feljutás. Samba távozott, viszont érkezett az a Dunne, aki tavaly alapember volt az Aston Villanál, de a Villa sem épp a bajnoki címért használt, bár az ír még így is nagyon hasznos lehet. Bár a QPR-nál van pénz, de azért olyan sok pénzt ők sem költöttek, mint a tavaly, mikor még több, mint 25 millió eurót költöttek el nagy hirtelenjében a télen. Az átigazolási szezon vége még megvan, viszont még várhatóak érkezők. Redknapp Defoet próbálta hozni a Spurstől, viszont nem járt sikerrel.

A Huddersfield a tavaly a 19.helyén végzett, tehát újoncként meglett nekik a bennmaradás, viszont annyira nagyon nem erősödött a csapat, egyedül Vaughant igazolták le végleg 870 ezerért, bár ő már tavaly is itt volt, és szerzett 14 gólt a Championshipben. A csapat rajta kívül csak ingyen hozott játékosokat, ami alapból még nem rossz, de az ingyen hozható játékosok általában nem annyira jók. A csapat az első fordulóban a Nottingham Forresttől kapott ki, bár idegenben az 1-0 nem mondható éppen rossz eredménynek. Hétközben a tavalyi szezon meglepetéscsapatát, a Bradfordot győzték le a Ligakupában 2-1re, tehát nincsenek annyira rossz formában, bár egy alacsonyabb osztályú csapat elleni felkészülési meccs annyira nem mérvadó.

Egyértelmű, hogy jelentős pénzügyi és keretbeli különbség is van a tavaly még Premier Leagues valamint a tavaly épp bennmaradó csapat között. A QPR csapata a szezon elejét meg kellene nyomja, mivel egyáltalán nem lesz könnyű dolguk. A Huddersfield szintű csapatokat mindenképp le kellene győzze, hogyha feljtuó helyen akar végezni.

Huddersfield-QPR
Tipp: 
2
Tét: 5 SF*
Odds:
 2.38

Várható nyeremény: 11.9 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár