MEGOSZTÁS

Turk Telekom – anadolu efes

super ligi

március 21, 18:00

A török bajnokság huszonkettedik fordulójában az Anadolu lesz a Turk vendége, ahol egyértelműen az euroligás csapat a mérkőzés favoritja.

A Turk jelenleg utolsó, igaz csak három ponttal maradnak el a megmenekítő helytől, de ma nagyon nehéz dolguk lesz, hogy két pontot zsebeljenek be. A hazaiak az elmúlt öt meccsükből csupán csak egyet tudtak megnyerni, azt is a 13. Yesilgerisun ellen. Hazai pályán legutóbb 11-el maradtak alul és az itt megszerzett három győztes meccsük nem éppen arról árulkodik, hogy ma meglepetésre kéne számítanunk. Támadásban ugyan nem a legrosszabbak, de a védelmük roppant hanyag amit ki fog használni az Anadolu Efes.

A vendégek a mezőny legjobbjai jelenleg, akiknek ugyanolyan fontos a bajnokság megnyerése, mint az euroligában való továbbjutás. Az Efes zsinórban négyszer, de ha hozzátesszük a két euroligás meccsüket, akkor hatszor diadalmaskodtak. Kiváló formában tehát a vendég gárda, akik legutóbb nagyon fontos győzelmet szereztek a Cedevita ellen és 25.-én még fontosabb meccset játszanak a Malaca ellen. Azonban előtte van egy kötelező mérkőzésük amit meg kell, hogy nyerjenek. Ez nem is kérdés számukra, hogy a liga utolsót be kell, hogy húzzák. Kiváló védelmük könnyedén megállítja majd a hazaiakat, amit remek támadójátékukkal fognak kamatoztatni.

Nem számítok meglepetésre, egyértelműen a vendégek a mérkőzés esélyesei már csak az kérdéses, hogy mennyivel fognak ünnepelni.

Tipp: -7.5 Anadolu Efes

Szorzó: 1,50

Tipperősség: 8/10