MEGOSZTÁS

Lionel Messi túl van hajszolva a Barcelonánál, és ez ellen nem tesznek semmit a katalánok, állítja az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Edgardo Bauza. A mester azután adott hangot nemtetszésének, hogy Messi lesérült az Atletico Madrid elleni rangadón, aminek következtében ki kell hagyja a nemzeti csapat következő két VB-selejtezőjét.

A Barcelona azt kéri tőlünk, hogy vigyázzunk rá mikor nálunk szerepel, de ők nem így tesznek. Minden meccsen azt szeretnének ha játszana.“, nyilatkozta Bauza a Fox Sportsnak adott interjújában.

A Barca karmestere izomszakadást szenvedett az Atletico ellen 1-1-re végződött összecsapáson, és előreláthatólag emiatt három hetet ki kell hagyjon, ahogy ezt a katalánok bejelentették.

Amennyiben a diagnózis beigazolódik, Messi nem fog tudni szerepelni a válogatott következő megmérettetésein, és három hét pihenés az a minimum. Először is meg kell győződnünk teljesen arról hogy mi is a problémája“, mondta még a szövetségi kapitány.

Az argentinok október 6-án Peru, illetve 11-én Paraguay ellen kell szerepeljenek, ráadásul mindkét meccsre idegenben kerül sor. Jelenleg a 3. helyen állnak a csoportban az argentinok, lemaradásuk azonban csak egy pont az első Uruguay mögött.