MEGOSZTÁS

A házigazda brazil-válogatott Neymar nélkül kénytelen játszani a világbajnokság maradék két találkozóján. Volt róla szó, hogy beinjekciózzák, de mára kiderült, hogy semmiképp sem lép pályára a brazil zseni.

Brazília – Németország

Foci VB – Elődöntő

Zuniga elintézte a Selecaót, olvashattuk több címlapon is. A kolumbiai játékos úgy háton térdelte Neymart, hogy a Barca ásza csigolyatörést szenvedett. Állítólag 2 hónap kihagyás, rehabilitáció vár rá, valamikor a spanyol bajnoki rajtra ‘rakják össze’ ismét. Egyébként Neymar mellett Thiago Silva sem játszik, ám őt Dante tudja helyettesíteni, ráadásul jól ismeri müncheni csapattársait.

Neymar helyén Willian játszik majd, aki ugyan remek játékos, de nem Neymar. Willian azért kevésbé kreatív, bár Neymarhoz hasonló kvalitású focista kevés van a világon. Oscar és Hulk sem képes arra, hogy egy-egyben levegye a német védőket a pályáról. Ráadásul Hulk erőlködik, és Oscar is egyre halványabb.

Az sem véletlen, hogy Kolumbia ellen két védő, D. Luiz és Thiago Silva szerezte a gólokat. De ha már itt tartunk, a németeknél is Hummels az, aki ‘továbblőtte’ a Nationalelfet. Özil vergődik, Götze helyén talán Schürrle kezd, ás Müllerre is nagyon figyelnek az ellenfelek. A középpálya inkább stabil, mint kreatív, Kroos, Schweini és Khedira sem az a szervező fajta.

Nagy a tét, és a negyeddöntőben sem potyogtak a gólok. A Selecao 2-1-es győzelme igazi gólzáporos meccsnek számított a másik három negyeddöntő mellett. Ma inkább a szabálytalanságok dominálnak majd, a Selecao focistái a Kolumbia elleni meccsen is rengeteg alkalommal rúgtak oda az ellenfél játékosainak. Sok lesz a kis tüske, zaklatott lesz a játék, ne várjunk gólzáport. A negyeddöntőben is az volt a sablon, hogy ha egy csapat gólt szerzett, akkor ráült az 1-0-ra, és meg is tartotta.

Ez már nem az a szakasz, ahol kiszakad a gólzsák, és ez a két együttes sajnos kellően tiszteli egymást ahhoz, hogy mi ne szórakozzunk jól. Feszültség biztosan lesz a meccsben, de nem a gólokról szól majd a találkozó.

Várható kezdőcsapatok:

Brazília: Cesar-Alves-Dante-D. Luiz-Marcelo-L. Gustavo-Fernandinho-Willian-Oscar-Hulk-Fred

Németország: Neuer-Lahm-Boateng-Hummels-Höwedes-Kroos-Khedira-Schweinsteiger-Özil-Müller-Schürrle

Brazília – Németország
Tipp:
2.5 gól alatt
Tét: 10 SF*
Odds:
1.57

Várható nyeremény: 15.70 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár