MEGOSZTÁS

A Serie A 36. fordulójának meccse ez a Fiorentina-Sassuolo találkozó. A firenzei együttes győzelme esetén biztosan az EL-főtáblára kerül, a Sassulo pedig győzelem esetén kikerül a kieső zónából.

Fiorentina – Sassuolo

Serie A – 36. forduló

Van tétje a meccsnek, bár kétségkívül a bennmaradásért küzdő Sassulo számára nagyobb. Az újonc együttes maradna még az élvonalban, ehhez viszont kell még pár pont. Kilenc gyűjthető még be, ebből ma hármat zsebre is tehetne.

Magnanelli, Alexe, Bianco, Manfredini és Acerbi nem léphet pályára, ez pedig gáz. Hazai oldalon Rebic mellett Gomez is hiányzik, de a vendégek listája tekintélyesebb. Ráadásul a keret is keskenyebb. Ettől függetlenül akik pályára lépnek, mindent meg fognak tenni, hogy a csapat jó eredményt érjen el.

Nézzük, kik kezdhetnek:

Fiorentina: Neto-Tomovic-G. Rodriguez-Savic-Pasqual-B. Valero-Pizarro-Aquilani-Ilicic-Cuadrado-Matri

Sassuolo: Pegolo-Gazzola-Antei-Cannavaro-Longhi-Missirollo-Brighi-Biondini-Sansone-Zaza-Berardi

Mindkét csapat 4-3-3-at játszik papíron, ami persze a valóságban máshogy fest. A Firenze esetében mondjuk a 4-5-1 is megállja a helyét, de a lényeg, hogy mindkét együttes offenzív felfogásban lép pályára. A hazaiaknak nincs veszíteni valójuk, a vendégeknek van, és pont ezért nem fogják feladni a támadások lehetőségét.

A Sassuolo egyébként legutóbb két idegenbeli meccsét megnyerte, szóval nem szabad még leírni ezt a csapatot. Di Francesco visszatér eltiltásából, nem fogja ingyen adni a bőrét a vendég-együttes. Ősszel idegenben 1-0-ra nyert a Fiorentina, most azért egynél biztosan több gólt láthatunk. A Sassuolo csapatánál csak a Livorno kapott több gólt, ugyanakkor a vendégek támadó egysége képes arra, hogy ezt a firenzei védelmet többször is mattolja. Márpedig ha a Sassulo nyerni akar, itt vélhetően egy gól nem elég. Nekünk viszont igen, szóval szurkoljunk, hogy Berardiék megzörgesség legalább egyszer Neto hálóját. Nem olyan rossz csapat a Fiorentina, sőt, de a Verona ellen is játszottak egy 5-3-at, most is valami hasonlóan gólgazdag meccsre számíthatunk.

Fiorentina – Sassuolo
Tipp:
A Sassuolo szerez gólt
Tét: 6 SF*
Odds:
1.44

Várható nyeremény: 8.64 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár