MEGOSZTÁS

A 14. fordulóból két mérkőzés maradt hétfőre. Este 21:00-tól a Lazio a Napolival mérkőzik, 19:00-től pedig a Verona Firenzébe látogat. Mi most a Firenze-Verona találkoóval foglalkozunk, nézzük, mik az esélyek.

Fiorentina – Verona

Serie A – 14. forduló

A Firenze az 5. helyen áll, de azon lesz ma este, hogy előreugorjon a negyedikre. A csapat célja nem lehet más, mint a dobogó. A Juvét kivéve botladoznak az élen álló, de nem kell messzire menni, hisz legutóbb a Fiorentina is botlott az Udinese ellen.

A lilák ellenfele ma este a Hellas Verona csapata lesz. Az újonc gárda meglepően jól szerepel, és még úgy is 6. a csapat, hogy utolsó két bajnokiját elveszítette. Mandorlini együttese tehát nemhogy a kiesés ellen küzdene, még az élcsapatokat riogatja, és EL-indulást érő helyekre tör. Van ebben a csapatban fantázia, és megvannak azok a játékosok is, akikben bízhat a mester. Toni, Iturbe, Romulo, Jorghinho remek focista, szóval nem olyan meglepő, hogy a csapat a 6. helyen áll. Ennek a Veronának nincs veszíteni valója, és pont ezért veszélyes társaság. A Chievo és a Genoa ellen nem szereztek gólt, ma mindenképp javítani szeretnének ezen.

A Firenze esélyesebb, otthon nem is szoktak gyengén focizni. Sajnos Aquillani eltiltott, és nincs Gomez sem, de a Joaquin, Borja Valero, Rossi, Cuadrdo kvartett azért nem minden védelemet képes szétcincálni. Mögöttük pedig Pizzaro és Ambrosini játszik majd, két veterán, de a szónak a jobbik értelmében. Ketten pont hetven évesek, de a pályán nem nagyon látszik rajtuk a kor, csak a tapasztalat. Jó kis csapat ez a Firenze, és ahogy a Hellasnál, náluk is ott vannak azok a kreatív emberek, akik miatt érdemes lesz megnézni ezt a meccset.

A meccs kulcsfigurája pedig az a Luca Toni lehet, aki a Fiorentinában nem kevés időt töltött el, és rengeteg örömet szerzett a firenzei szurkolóknak.

Jó foci, és a hétfői nap ellenére sok gól várható!

Fiorentina – Hellas Verona
Tipp:
  2.5 gól felett
Tét: 7
Odds:
1.7

Várható nyeremény: 11.90 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár