MEGOSZTÁS

Antoine Griezmann kétség kívül az egyik leginkább óhajtott játékos jelen pillanatban, az Atletico Madrid támadójáért pedig négy gigász folytat harcot. Miután azt eddig is lehetett tudni, hogy a Manchester United, a Chelsea és a PSG is szívesen igénybe venné szolgálatait, most bejelentkezett érte a Manchester City is.

Pep Guardiola nem sajnálna kifizetni a francia csatárért akár 78 millió eurót sem, legalábbis ezt állítja a brit Mirror. Griezmann 2014-ben került a Vicente Calderonra, azóta pedig már 50 találatnál jár Diego Simeone vezetése alatt.

És egyre több jel mutat arra, hogy Griezmann kész megválni a madridiaktól és elfogadni egy új kihívást. Annak ellenére, hogy nemrég hosszabbította meg szerződését, az, hogy Diego Simeone kijelentette, el akar válni az Atleticotól könnyen lehet hogy elgondolkodtatja az EB gólkirályát is.

Mourinho 2015-ben is meg szerette volna venni a 25 éves támadót amikor még a Chelsea menedzsere volt, akkor azonban őt nem sikerült megszerezni, és helyette érkezett Pedro a Barcelonától.

Az Old Traffordon már most is van három francia játékos Paul Pogba, Morgan Schneiderlin és Anthony Martial személyében, így ők segíthetnének könnyebben beilleszkedni Griezmannak a Premier Leaguebe, illetve Mourinho bízik abban, hogy meg tudják őt győzni.

Lapértesülések szerint a PSG nagyon közel állt a nyáron Neymar megszerzéséhez, azonban hogy a brazil maradt így a párizsi klubvezetők új megoldás után kell nézzenek, főleg hogy távozott gólkirályuk Zlatan Ibrahimovic is, akit nem igazán sikerült pótolni.

Griezmann az a játékos továbbá, aki a Primera Divisionban véget tudott vetni Lionel Messi és Cristiano Ronaldo évek óta tartó hegemóniájának, ugyanis el tudta nyerni a legjobb játékosnak járó díjat a Valenciában tartott gálán.