MEGOSZTÁS

Hasznos statisztikák

2016. március. 1

1. Legutóbbi 11 Norwich elleni meccséből a Chelsea 9-et meg tudott nyerni. Jelenleg is ők a találkozó nagy-nagy esélyesei kiindulva a pillanatnyi formából, no meg a két keret közötti óriási tudásbeli különbségből is.

2. Legutolsó 5 meccsét a Bournemouth ellen a Southampton meg tudta nyerni. Annak ellenére, hogy a Chelsea megverte őket hazai pályán hétvégén, ők számítanak az esélyesnek, hisz adott egy eleve erősebb keret, meg egy nagy formában lévő kapus és a csatároknak is jól megy. Az ő győzemükre számítok ma.

3. A Blackburn és a Middlesbrough közötti utolsó 6 meccsből 5 2.5 gól alatt zárult. Ma sem számítok sok találatra, egy inkább védekező hazai csapatot várok, és egy támadni próbáló vendéget, ám nem lesz könnyű feltörniük a Blackburn védelmét. Erre az összecsapásra is jó lehet a 2.5 under.

4. Az Inverness 10 meccse nem szenvedett vereséget a Herts ellen, ami igen nagy szó. Ma nem ők a találkozó esélyesei annak ellenére hogy otthon játszanak, de ez a 10 meccse tartó veretlenségi sorozat figyelmeztető lehet, a Heartsnak nem fekszik az Inverness játékstílusa. Egy döntetlenre ma is jók lehetnek a hazaiak.

5. Az Aston Villa és az Everton közti elmúlt 7 meccsből 6 2.5 gól felett fejeződött be. Mindkét csapatnak nagy szüksége lenne a három pontra, így menniük kell előre, ebből pedig egy látványos, sok gólos meccs kerekedhet ki. Érdemes lehet egy újabb 2.5 overre fogadni tehát.