MEGOSZTÁS

HASZNOS STATISZTIKÁK

2016. március. 12

1. A Bournemouth és a Swansea közötti elmúlt 6 találkozó mindegyike 2.5 gól felett végződött. Ez a végkifejlet ma sem esélytelen, hisz két eléggé offenzív csapatról beszélünk, akiknek ugyanakkor ma fontos lenne hogy ne kapjanak ki, hisz mindketten a kiesés ellen harcolnak. A tét eléggé nagy, így én ma inkább két visszafogottabb, a védekezésre hangsúlyt fektető csapatot várok, ezért ebben az esetben talán az under 2.5 lehet jó.

 

2. A Sampdoria utolsó 6 idegenbeli meccsének mindegyike 2.5 gól felett végződött. Ma az Empoli otthonába látogatnak, akik hazai pályán elég sok mindenkinek borsot törtek már az orruk alá, így a kiesés ellen küzdő Sampdoria sem lesz ma könnyű helyzetben. Ugyanakkor arra számítok, hogy két, a győzelmet kereső csapatot fogunk látni, akik kölcsönösen betalálhatnak egymás hálójába, így talán ma a mindkét csapat rúg gólt opció lehet nyerő.

3. A Rayo Vallecano utolsó 11 meccséből 10 2.5 gól felett zárult. Ebben a fordulóban az Eibart fogadják hazai pályán, azt az Eibart, akik a Primera egyik legrosszabb formában lévő csapata jelen pillanatban, ugyanakkor még mindig a felsőházban vannak. A két együttes közül egyértelműen a Rayonak van nagyobb szüksége a három pontra, ennek érdekében pedig keresni is fogják az ellenfél gyenge pontját. A 2.5 gól felett jó lehet erre a meccsre is, emellett pedig én a hazai győzelemre is látok esélyt.

4. A Montpellier a Nice elleni legutóbbi 6 hazai meccsének mindegyikét meg tudta nyerni. Úgy tűnik tehát hogy a Nice számára nem fekszik a Montpellier pályája, ugyanakkor most mégis ők számítanak az esélyesebbnek. De csak óvatosan a tétekkel, hisz annak ellenére, hogy a 4. helyen van a Nice csak 8 ponttal szereztek többet mint a 15. Montpellier, ráadásul utóbbi 5 bajnoki meccsükből csak egyet tudtak megnyerni. Ezzel együtt legalább egy pontra jók lehetnek ma a vendégek szerintem.

5. A Bolton legutóbbi 11 Championship meccséből 9-en nem esett két találatnál több. Az egykoron szebb időket is megélt Bolton közel van ahhoz hogy kiessen, hisz az utolsó helyen állnak messze a bennmaradó helyektől. Mai ellenfelük a Preston jelenleg a 10., szóval nem igazán van már miért harcoljanak. Szóval egy megtört, gyenge csapat a Bolton személyében és egy nyugodt, talán túlságosan is megnyugodott Preston csapnak ma össze. A körülményekre való tekintettel nekem most inkább a 2.5 under tűnik jó tippnek.