MEGOSZTÁS

Hasznos statisztikák

2016. április. 16

1. A Manchester United az Aston Villa elleni legutóbbi 9 hazai meccséből 8 alkalommal szerzett legalább 3 gólt. Habár az idei United nem egy offenzív csapat, ma könnyen előfordulhat, hogy több alkalommal is betalálnak egy megtört Aston Villa ellen, akinek a játékosai beletörődtek a kiesés gondolatába. Ha gólokra nem is mertek fogadni, a hazai győzelem biztosnak tűnik.

2. Az Inter és a Napoli közötti elmúlt 9 meccsből a Giuseppe Meazzan 8 alkalommal született minimum három találat. Ez ma is könnyen előfordulhat, igaz, csak óvatosan a tétekkel hisz a nápolyiaktól hiányzik a bajnokság gólkirálya, Gonzalo Higuain.

3. A Real Sociedad meg tudott nyerni az Eibar elleni utolsó 6 baszk derbiből 5-öt. Az elmúlt fordulóban legyőzték a nagy Barcelonát is, én látok esélyt arra, hogy a formán kívül lévő Eibart is el tudják intézni ismét.

4. A PSG és a Caen közötti utolsó 7 meccsből 6 2.5 gól felett fejeződött be. Egy BL-ből kipottyant, megsebzett PSG ma óhajtani fogja hogy kieressze a gőzt, a feszültséget, így nem sok jóra számíthat a Caen, a minimum három gólos opció szerintem ma is jó lehet.

5. A Blackburn elmúlt 6 hazai meccséből 5 2.5 gól felett végződött. Ma a kiesés ellen küzdő, gyenge védelmi sorral rendelkező Huddersfield látogat hozzájuk, akik ellen ismét egy gólzáporos meccset produkálhatnak.