MEGOSZTÁS

1. A Liverpool legutóbbi 9 Premier League meccséből 8 alkalommal született legalább három találat. Nem számítok más forgatókönyvre ma sem, amikor ellenfelük a kiesés ellen harcoló Newcastle United.

2. A Schalke bajnoki meccsein szintén nem unatkozhatunk mostanság, ugyanis a gelsenkircheni csapat utolsó 7 találkozójából 6 esetben 2.5 gól felett zárult az összecsapás. És meg vagyok arról győződve hogy ez ma is nagy eséllyel meg fog történni, hisz ellenfelük a Bayer Leverkusen sem arról híres, hogy túlzottan a védekezésre fordítaná a hangsúlyt. Sok gólt várok ma ettől a meccstől, a 2.5 gól feletti opció ideálisnak tűnik, mint ahogy a mindkét fél szerez gólt is.

3. A Toulouse és a Lyon közötti utolsó 3 összecsapás mind 2.5 gól felett fejeződött be. A Toulouse a bajnokság végére elkapta a fonalat és menekül a kiesés elől, a Lyon pedig szintén nagy formában focizik, ők az ezüstéremre hajtanak. Két támadó együttesre számítok ma is, a döntetlen igazából senkinek sem jó, szóval egy látványos, sok gólos összecsapást várok, a minimum három gól jöhet újból.

4. A Kortrijk utolsó 5 hazai meccsét a Waasalnd-Beveren ellen meg tudta nyerni. Most is ők vannak jobb formában, ráadásul egy hete verték őket meg idegenben 3-2-re. Erre számítok ma is, meglátásom szerint Kortrijk győzelem fog születni ismét.

5. Az Aston Villa utolsó 6 hazai meccsén a Southampton ellen mindig 2.5 góltól kevesebb született. Ez könnyen jöhet ma is, hisz a birminghami csapat láthattuk hogy nem mutatott túl nagy offenzív erőt idén, a Southmapton mondjuk igen, de ők ma idegenben játszanak. Könnyen előfordulhat hogy ezúttal sem fog sok találat esni, jó tipp lehet a 2.5 góltól kevesebb opció ma is, de látok rációt egy vendég sikerben is.