MEGOSZTÁS

Hasznos statisztikák

2016. február. 26

1. A Bastia legutolsó 10 idegenbeli meccsének mindegyike 2.5 gól alatt fejeződött be. A korzikai csapat amúgy nem remekel  idegenben, elég cask azt megnézni hogy az övék a liga legrosszabb idegenbeli mutatója. Ma este a 3. helyezett Nice otthonába látogatnak, akiktől viszont hiányozni fog gólkirályuk, ezzel együtt a hazaiak a meccs nagy – nagy esélyesei. Érdemes lehet ma is fogadni egy 2.5 gól alatti opcióra, ezt még lehet kombinálni azzal hogy a hazaiak nyerik a meccset.

2. A NEC Nijmegen meg tudta nyerni az utolsó 5 bajnoki meccsét az Excelsior Ellen. Ma is ők számítanak az esélyesnek, habár idegenben játszanak. Az Excelisor pocsék formában van, ott is vannak a kieső pozíciók egyikén, úgy vélem, ma a NEC ismét nyerhet, amivel szép szorzót foghatunk meg.

3. A Championshipet vezető Hull City utolsó 7 meccséből melyet a Sheffield Wednesday ellen játszottak 6 2.5 gól alatt fejeződött be. A Hull számít mindenképp a meccs esélyesének, de nem fogják a vendégek sem könnyen adni a bőrüket. Hazai győzelemre számítok, de a 2.5 under is jöhet.

4. A Southend 6 meccse nem kapott ki a Port Vale ellen. Ma idegenben szerepelnek náluk egy igazi 1X2-es meccsen. Csupán 5 ponttal szerzett többet a Southend mint a Port Vale, ezért nem mondhatjuk hogy az övék az első esély, főleg hogy idegenben is szerepelnek. Mint mondtam, bármilyen eredmény születhet, de talán jó lehet minimum egy X-re a Southend.

5. A Tours 5 meccse nem kapott ki a Dijon otthonában. Ma viszont ez változhat, hisz idegenben szerepelnek, a Dijon pedig vezeti a tabellát és jó formában is vannak. Melglepődnék ha pontot tudnának ma este rabolni, persze nem teljességgel lehetetlen ez a forgatókönyv sem, de azért a hazai győzelem tűnik jó tippnek.