MEGOSZTÁS

Az, hogy Zlatan Ibrahimovic jövőre Angliában fog játszani egy valószínű forgatókönyv. Ezt épp a svéd csatár nyilatkozta, akinek a nyáron lejár szerződése a PSG-vel, akikkel 4 bajnoki címet szerzett meg.

A 34 éves csatár elismerte, hogy több szigetországi csapat is szívesen látná őt, és nem is zárja ki azt, hogy a jövője erre vezet. „Van érdeklődés irántam a Premier Leagueből. Egy olyan bajnokság amelyikről mindenki beszél, szóval fontolóra fogok venni egy onnan érkező ajánlatot a családommal együtt. A nyáron meglátjuk, amikor eljön az idő hogy melyik a legjobb ajánlat. ”- nyilatkozta Ibrahimovic.

A svéd csatár bajnoki címet tudott nyeri már Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban, és hát nagy a késztetés arra, hogy erre a listára felkerüljön a Premier League is. A sajtó az utóbbi időben azt írta, hogy talán a legvalószínűbb úticél Ibra számára a Manchester United lehet, ahol José Mourinho szívesen látná egykori játékosát, akivel az Internél is dolgozott már együtt.

De nem csak angliai klubok szeretnének őt megszerezni, nagy ugyanis az érdeklődés iránta az új El Doradóból, Kínából is. Az olasz sajtó szerint az ország kormánya nem sajnálna adni neki évi 75 millió eurós fizetést sem, a csapat neve azonban nem lett még felfedve.

„Tudjuk hogy mit akarunk tenni, de nem fogunk semmit mondani nyárig, egészen az idény végéig. Kész a tervünk, tudjuk mi következik, de egyenlőre nem szeretnénk ezt még nyilvánosságra hozni.”- mondta néhány nappal korábban a svéd játékos ügynöke, Mino Raiola.