MEGOSZTÁS

Az oroszok elérték a céljukat, hisz elmondhatják, hogy a KHL jelenleg a világ legerősebb jégkorong bajnoksága. Igaz, hogy ehhez amerikai segítséget is kaptak, hisz az NHL lockout miatt sokan az öreg kontinensre jönnek játszani. Tegnap például már bemutatkozott Malkin és Ovechkin is, szóval aki szereti a jégkorongot, az most figyelő szemeit Oroszországra veti!

Lokomotív Jaroslavl – Szpartak Moszkva

KHL – 7. forduló

Ma két meccset rendeznek, én a Lok. Jaroslavl és a Szpartak Moszkva találkozóját néztem ki magamnak., ez a két csapat ugyanis mindig gólgazdag találkozót játszik egymással. Legutóbbi eredményeik közt van 6-1-es Lokomotív siker, van 5-3-as Szpartak győzelem, de a Jaroszlavl szurkolói minden bizonnyal a 8-1-es sikerre emlékeznek legszívesebben.

Ha ez a két együttes találkozik, ott potyognak a gólok! A Szpartak amúgy legutóbb 5-3-ra kikapott a Novoszibirszk ellen, ez a csapat tényleg nem a fene kemény védelméről híres. A Lokomotív Jaroszlavl meccsein is potyognak a gólok az idei szezonban is. Legutóbb az Atlant ellen megúszták 2-1-es zakóval, előtte viszont 6-3-ra verte őket a Nyizsnij Novgorod együttese, de a Metallurg elleni 5-4-es verés sem hozott gólszegény meccset.

Nehéz megtippelni is, melyik csapat nyer ma, de az nem kérdés, hogy gólgazdag találkozó lesz. Már csak azért is, mert legutóbb mindkét fél bukott! a Jaroslavlnél Kronnwall a legjobb, ami a pontlistát illeti, két góllal és négy gólpasszal járult hozzá eddig csapata teljesítményéhez. A Szpartaknak fura mód nincs játékosa a legjobb harminc között, ami a pontlistát illeti, pedig termelnek azért becsülettel a srácok. Ebből az szűrhető le, hogy nincs igazán különbség a sorok közt, nincs olyan, hogy ütköző sor, nincs olyan sor, amelytől elvárják a gólokat. Persze van azért némi minőségbeli különbség a sorok közt, de ennél a csapatnál talán elhanyagolható ez.

A mérkőzés esélyese nálam a Jaroslavl, és nemcsak a hazai pálya miatt. Valamiért a jó kezdés után két vereség következett, úgy érzem, hogy a Szpartak ellen ismét visszatalálnak a helyes útra!

Lokomotiv Jaroslavl – Szpartak Moszkva
Tipp: 4,5 gól felett

Tét: 8 SF*
Odds:
 1,67

Várható nyeremény: 13,36 SF* 

Eredmény: 4-2

* SF – sportfogadástippek dollár

NINCSENEK HOZZÁSZÓLÁSOK