MEGOSZTÁS

A Veszprém az idei szezonra átalakult. Fiatalabbak és még magyarosabbak lettek. Sokan féltették is őket a férfi kézi BL halálcsoportjában, ám eddig fantasztikusan játszik a Mocsai-legénység. A tavaly még Ciudad Real néven futó spanyol sztárcsapat a nyáron Madridba költözött, sokáig nem lehetett tudni, hogy vajon Atletico vagy Real lesz a csapatból. A keret bitangerős maradt, de most már BM Atletico Madrid néven próbálják megszerezni a bajnokok ligájának a trófeáját.

  BM Atletico Madrid – MKB Veszprém

Kézilabda Bajnokok Ligája csoportkör

Veszprémben Fazekas Nándor sérülése aggodalmakkal töltötte el a szurkolókat, de a nyáron igazolt Alilovic múlt héten a BL 2. fordulójának legjobb kapusa lett és az elsőben sem lehetett sokra ettől a címtől. Egyelőre Mocsai Lajos idei munkássága is fantasztikus, hiszen 2 igen nehéz mérkőzésen jöttek le a pályáról győzedelmesen a Veszprémiek.

Az Atletico Madrid, a múlt héten a Veszprém által legyőzött Silkeborg otthonában kezdte meg a BL szezont, eléggé nyögvenyelősen csak 3 góllal tudták megverni a Dán csapatot. A 2. fordulóban hazai pályán fogadták a Csehovszki csapatát és csak döntetlenre futotta a spanyolok erejéből. A döntetlenhez az is hozzájárult, hogy 7ből csak 4 darab hetest tudtak értékesíteni a spanyol kirakatcsapat játékosai. Az MKB eddig imponálóan játszik, de Spanyolországban nem ők az esélyesek. Eddig sem sok babér termett a veszprémiek számára spanyol csapatok ellen, főleg idegenben.

Az Atletico mestere Dusebajev kellőképpen fel fogja tüzelni játékosait, hiszen ők is tudják, hogy otthon minden meccsen nyerni kellene és ez lesz a feladatuk a Veszprém ellen is.

Meccs jóslat: Jelen pillanatban az Atletico a világ egyik legerősebb csapata, jobbak, is mint a mai ellenfelük, de ha gyengén fognak játszani azt a Veszprém meg fogja büntetni. Ennek ellenére azt mondom, hogy a spanyolok jól fognak játszani és magabiztosan fogják megverni a magyar csapatot.

BM Atletico Madrid – MKB Veszprém
Tipp:
 Hazai győzelem -4,5
Tét: 6 SF*
Odds: 1,85

Várható nyeremény: 11,1 SF*

Eredmény: 37-28

*SF=sportfogadástippek dollár