MEGOSZTÁS

Hihetetlen eset került nyilvánosságra a spanyol bajnok Barcelona háza tájáról. Egyik játékosuk ugyanis, a védő Douglas nem értet egyet azzal, hogy a katalánok kölcsön akarják őt adni egy évre a Sporting Gijonnak, és tiltakozásképp nem írta alá az eléje rakott szerződést, ráadásul az irodából is csak nehezen tudták eltávolítani.

Nem akart az irodából elmenni, csak ügyvédje többszöri kérésére adta be a derekát és távozott. Végül Douglas elhagyta az épületet, és a szerződést is aláírta, minderre augusztusban került sor, írja a spanyol Sport lap.

Érdekes, hogy Douglassal áll a nyár egyik, és minden idők talán legfurcsább igazolásának is a középpontjában. A Marca azt állította ugyanis, hogy a Barcelona elengedné őt ingyen a Deportivo Alaveshez annak fejében, hogy a Laboral Kutxa kosárlabdacsapat a katalánokhoz engedje Hanga Ádámot. A Laborla Kutxa és az Alaves tulajdonosa ugyanis egy és ugyanaz a személy, ő Josea Querejeta.

A 26 éves hátvéd nem nyűgözte le Luiz Enriquet, ahová 2014-ben került, viszont mindössze 3 találkozón szerepelt összesen 112 percet. Új csapatánál, a Sportingnál eddig egy meccsen jutott szerepre, melyet 5-0-ra elvesztettek az Atletico Madrid ellen.