MEGOSZTÁS

Eintracht Trier – Astoria Walldorf

Német Regionalliga Südwest

2016. március. 22 – 19:00

A mai elég gyenge kínálat mellett is sikerült egy érdekes infót találnom a számotokra. Ez az infó a német 4. osztály dél-nyugati csoportjából érkezik, melyen a feljutási esélyekkel rendelkező Eintracht Trier fogadja hazai pályán a középmezőnyben lévő, a bajnokság hátralevő részében már semmiért sem küzdő Astoria Walldorf együttesét. Nézzük meg röviden milyen információk vannak a birtokomban!

A Trier a harmadik helyen van, egy osztállyal feljebb pedig csak az első kettő jut fel. De nincs még veszve semmi a számukra, hisz csak 4 pontra vannak az előttük lévőtől, és ezzel a mai meccsel ők még kevesebbet is játszottak, ha tehát bezsebelik a három pontot, akkor ott loholhatnak az első kettő nyomában. Három fontosabb ember fog tőlük hiányozni, ők a védelemből Hollmann (16 meccs/1 gól) és Fiedler (20/0), mellettük pedig még a második számú házi gólkirály Gerlinger (16/7) sem bevethető. Ez aká problémát is jelenthetne, de a vendégeknél még hosszabb a lista, lássuk hát. A védelemből Kaufmann (19/0) harcképtelen, a középpályáról a második számú házi gólvágó Schön (19/6), Horn (10/0), Englert (1/0) és Haas (11/0), utóbbi játéka kérdéses, a csatársorból pedig Groß (21/3) és Etzold (14/0) nem szerepelhetnek.

Egy másik lényeges információ emellett az lenne, hogy a vendégek idegenben csapnivalóan szerepelnek, gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem mutattak az utóbbi időben. Ugyanis az elmúlt 5 meccsen csak egy pontot szereztek, a legutolsó 4 találkozó során pedig gólt sem tudtak szerezni. Ez nem túl jó előjel a számukra mára sem, főleg ha megemlítjük azt a cseppet sem elhanyagolható tényt, hogy a Trier otthon játszik remekül. Az Eintracht utolsó 5 hazai meccséből 4-et meg tudott nyerni, egy pedig döntetlenre végződött, a megnyert találkozók mindegyikét pedig kapott gól nélkül játszotta le. Egyszerű parasztlogikával gondolkodva is az jön ki, hogy ha a Trier otthon kapott gól nélkül nyeri a meccsiet, az Astoria pedig rúgott gól nélkül veszíti el az idegenbeli meccseit, akkor ma egy sima hazai gőzelemnek kell születnie.

És valóban egy sima hazai sikerre számítunk. Jelen pillanatban sokkal előrébb tarta a Trier, ráadásul motiváltak is. Otthon is játszanak ahol remekül szerepelnek egy olyan ellenféllel szemben, akik idegenben amúgy sem villognak, és már elérendő céljuk sem nagyon maradt. Az első meccset az Astoria otthonában a Trier meg tudta nyerni 1-0-ra, ma is az ő győzelmükre számítok. Méghozá legalább két gól különbséggel, a tippem tehát a Trier győzelme -1-es ázsiai hendikeppel. Ha netalán mégis csak egy góllal bizonyulnának jobbnak, akkor is a feltett pénzünk visszajár, és úgy vélem, ez a legrosszabb ami történhet velünk ha erre a meccsre fogadunk.

Tipp: Eintracht Trier -1-es ázsiai hendikeppel

Szorzó: 1,55

Tipperősség: 9/10