MEGOSZTÁS

Messi mindent elért már a karrierje során, ám a világbajnoki cím még hiányzik. Vélhetően hiányozi is fog még egy jó ideig, Németország ugyanis magasan a legjobb futballt játssza ezen a tornán.

Németország – Argentína

Foci VB – Döntő

Argentína végigszenvedte a világbajnokságot. Egy jó meccs nem sok, annyit nem játszott ez a csapat. A torna elején Messi góljai jelentették az életbenmaradást, itt az egyenes kieséses szakaszban pedig a védelem hozta magát.

Ma viszont jön a döntő, a torna legöteletesebb fociját játsszó Nationalelf ellen nem az a kérdés, hogy kap-e gólt az argentin csapat, hanem az, hogy mennyit? A Selecaónak hetet hintett a német-válogatott úgy, hogy a 2. félidőben csak tingli-tanglit játszott.

Az Albiceleste védelmében pedig ott játszik az a Demichelis, aki ennek a csapatnak sebezhető pontja. Ez eddig nem derült ki, de Löw és a német stáb van olyan felkészült, hogy felhívja rá a játékosok figyelmét arra, hogy Demichelis már nem a világ leggyorsabb belső védője. Nonszensz, hogy Argentína az egyenes kieséses szakaszban nem kapott gólt.

A Nationalelf párszor túljár majd az argentin védelem eszén, valószínűleg az is belefér majd, ha netán betalál az argentin együttes is. A hírek szerint visszatér di Maria, amit majd hiszünk, ha látunk. Combizomszakadása vagy kacsa volt, vagy csodát látunk. Vagy az is lehet, hogy megpróbálkozik a játékkal, aztán egy igazán erős sprint után cserét kér…

Aki még faktor lehet, az természetesen Messi. Ugyanakkor az a játékos, amely a csoportkör óta csak szenved, és azt nyilatkozza, hogy 100 kilósnak érzi a lábait…

Várható kezdőcsapatok:

Németország: Neuer-Lahm-Boateng-Hummels-Höwedes-Khedira-Schweinsteiger-Kroos-Müller-Özil-Klose

Argentína: Romero-Zabaleta-Demichelis-Garay-Rojo-Mascerano-Biglia-di Maria-Messi-Lavezzi-Higuain

A németek három szűrővel játszanak, elöl Klose, picivel mögötte Özil és Müller. A középpályán Khedira, Kroos és Schweini, közölük ketten az elődöntőben gólt is szereztek. Önbizalmuknak aligha tett rosszat. A védelem pedig stabilan áll a lábán, sőt Hummels fejesei Romerónak is sok gondot okoznak majd.

Az Albiceleste 4-2-3-1-et próbál játszani, viszont Messi rendkívül fáradt, di Maria nem 100%-os, Lavezzi pedig egy félidős játékos. Agüeróról jobb nem beszélni, Higuain pedig kiszolgáltatott helyzetben van, a legjobb csatár sem képes gólt lőni, ha nem kap jó labdákat.

Ezt a tornát a németek nyerik, és minden bizonnyal hosszabbításra sem lesz szükség hozzá!

Németország – Argentína
Tipp:
Németország 1.5 gól felett
Tét: 6 SF*
Odds:
2.50

Várható nyeremény: 15.00 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár