MEGOSZTÁS

 

Viseu – Uniao Oliveirense

Portugál 2. osztály

2016. április. 6 – 17:00

Egy rövid, ámde annál hasznosab infóval érkezem a számotokra a mai napon, ez pedig a portugál második vonal egyik alsóházi meccse lesz. Ezen a 17 órától kezdődő meccsen a sereghajtó és biztoas kiesőnek tekinthető Uniao Oliveirense együttese látogat a szintén nem túl veretes, viszont tőlük lényegesen jobb Viseu otthonába. Lássuk hát mire lehet számítani!

A Viseu a 24 csapatos másodosztályú bajnokság 17. helyén áll, és csak két ponttal szereztek többet mint az első kieső, a 20. Leixoes. Szükségük van tehát nagyon a három pontra, és ehhez remek alkalmat szolgáltat a mai találkozó, melyen a sereghajtó, és a bajnokság leggyengébb formában lévő együttese látogat hozzájuk. Az Uniao Oliveirense ugyanis az utolsó 5 meccsét rendre elvesztette, az utolsó hármat ráadásul  egyértelműen, 4-1-re, 5-0-ra, iletve 3-0-ra. Nem is annyira a támadósorukkal van a probléma, hisz a 34 szerzett góllal még harcolni lehetne a bennmaradásért, a védelem az viszont csapnivaló, ugyanis 38 forduló alatt már 69 alkalommal kapitulált, ami megengedhetetlenül sok. Idén még nem tudtak nyerni idegenben, és pontot is csak kettőt szereztek, az egész szezont pedig ha nézzük csak két olyan meccsük volt, melyen nem kaptak gólt. Érdekes módon, mindkettő a jelenleg 7. helyen álló Varzim ellen volt.

Ebből a sereghajtó csapatból pedig, akik ráadásul teljesen formán kívül is vannak ma még 4 játékos hiányozni is fog, akik közül hárman fontos emberek. A középpályán nem lehet ott Renan (34 meccs/5 gól), a csatársorból pedig Carlitos (23/2), Marocas (22/4) és Ansumane (7/1). A hazaiak táborából nincs értesülésünk hiányzókról, így ők minden bizonnyal a legjobb 11 emberrel állhatnak ki erre a mai roppant fontos meccsre.

Úgy tűnik az utóbbi fordulók alapján, hogy az Uniao Oliveirense beletörődött a sorsába, a kiesés elkerülhetetlen. Ellenben a Viseu még komoly harcot folytat a bennmaradásért, és habár ők sincsenek csúcsformában, azért öszzehasonlítani sem lehet őket jelenleg egy olyan vendég csapattal, akiktől még három kulcsember is hiányzik ma. A tippem erre a ma délutáni meccsre tehát hazai siker.

Tipp: 1

Szorzó: 1,50

Tipperősség: 9/10