MEGOSZTÁS

A Citta del Tricolore stadionba látogat ma este a Juventus a Serie A 35.-ik fordulójának utolsó meccsén, hogy megküzdjön azzal a Sassuoloval, aki jelenleg a 17.-ik, viszont komolyan fenyegeti őket továbbra is a kiesés veszélye.

Sassuolo – Juventus

Serie A – 35. forduló

Citta del Tricolore – 20:45

A Juve akár már ma este ünnepelhette volna újabb bajnoki címét, ehhez azonban az kellett volna, hogy a Milan pontot raboljon az AS Roma otthonából, ami nem történt meg. Jelen pillanatban a torinóiak előnye 5 pont az AS Roma előtt, azonban ma este arra törekednek, hogy a jóval szerényebb képességű Sassuolo otthonából elhozzák a három pontot, és ezzel visszaállítsák a 8 pontos különbséget három etappal a bajnokság vége előtt. Önbizalom növelőnek is kitűnő lenne egy ma esti siker az EL elődöntőjének csütörtöki visszavágója előtt, melyet a Juve 1-2-ről vár a Benfica ellen. A túloldalt a Sassuolo játékosainak a feje egészen más miatt fáj, hisz Eusebio Di Francesco csapata a 17.-ik helyen áll, az első olyan helyen, amely a bennmaradást jelenti, viszont ugyanannyi pontjuk van, mint a 18.-ik Bolognanak.

Annak ellenére, hogy a Benfica elleni elődöntő alig három nap múlva lesz Antonio Conte úgy nyilatkozott, hogy mindig csak a soron következő meccsre összpontosít, és számára most a Sassuolo elleni meccs fontosabb, és azt is elmondta, hogy nem áll szándékában pihentetni kezdőjátékosait. Lesz azonban két komoly hiányzó a Juve együttesében, nevezetesen Andrea Barzagli és Arturo Vidal. Inkább a chilei középpályás helyzete miatt aggódhat Conte, aki térdsérülése miatt ki kellett hagyja az utóbbi néhány meccset. Barzagli helyzete már jobb, hisz ő már visszatért a csapat edzéseire, és van rá esély, hogy ott lesz ma legalább a cserepadon.

A hazaiaknak nem lesz könnyű pontot szerezni a Juve ellen, még úgy sem, hogy hazai pályán játszanak, és a sok sérült sem kedvez Eusebio Di Francesconak. Nem számíthat legveszélyesebb játékosára, a 13 gólos Berardira, akinek a hiánya óriási veszteség. További fontos hiányzók a középpályáról Missiroli, Brighi, Marrone és Biondini, úgy hogy ezen a részen komoly problémákba szerintem nem fog ütközni a Juve.

Gyakorlatilag már bajnok a Juventus, és a hajrában már nem csak az a céljuk, hogy bebiztosítsák matematikailag is az újabb Scudettot, hanem az is, hogy átlépjék a 100 pontos álomhatárt. Utóbbi 11 meccséből 10-et behúzott a Juve, és ma este is favoritok a Citta del Tricoloréban, ahol az a Sassuolo az ellenfelük, aki 17 hazai meccséből csak négyet tudott megnyerni. Nagy a különbség a két együttes között, az első találkozót is a Juve nyerte 4-0-ra. Ma azért nem számítok ekkora különbségre, viszont két gól legalább lesz köztük, és ez a mi tippünk is erre a meccsre.

Sassuolo – Juventus
Tipp: Juventus -1.5 hdc

Tét: 10 SF*
Odds:
 2,20

Várható nyeremény: 22 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár