MEGOSZTÁS

Az Inter idegenben a Fiorentinaval fog játszani, és nem lesz könnyű dolga.

 Fiorentina-Internazionale Milano 

Serie-A,24.forduló

Stadio Artemio Franchi, 2014.02.15-20:45

A nerazzurik a bajnokságban nem valami fényes formában vannak, mivel legutóbbi 5 meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, azt is a Sassuolo ellen, mégpedig otthon. Mazzarival a padon nagyon jól kezdett a csapat, viszont mostanság nem éppen jó formában játszanak, így folyamatosan csúsznak le ők is. A csapat jelenleg az 5.helyen áll, viszont már 8 pontra van tőlük a firenzei csapat, a BL-hely pedig már 11-re, ami látván azt, hogy milyen pocsék formában vannak, elég elérhetetlennek tűnik. A csapatnál a támadósorral van inkább a probléma, mivel utolsó 7 meccsükön mindössze 2 gólt tudtak szerezni:egyet a Sassuolo ellen, egyet pedig a Chievo ellen. A védelem egyben van, lévén, hogy a Juve ellen kaptak csak több, mint egy gólt. Elég nehéz viszont úgy meccset nyerni, hogy nem szerez gólt a csapat. Jó szezonra számított Milánó kék-fekete fele, viszont ebből a szezonból legfeljebb egy Európa Liga helyezés néz ki. Nemrég érkezett a csapathoz a Laziotól Hernanes, akitől meglehetősen sokat várnak, viszont a brazil a Lazioban sem játszott idén valami nagy formában. Az Inter új lehetőséget jelenthet neki, viszont kérdéses az, hogy ezzel mennyire tud majd élni. Az Internél idén amúgy leginkább Palacio termeli a gólokat, mivel eddig 10nél tart, de az amúgy védő Nagatomo is jegyzett már 5 találatot. Ma biztos hiányozni fog a csapatból viszont Alvarez, de több játékos játéka is meglehetősen kérdéses.

Lássuk a Fiorentinat, ahol azért jobban megy a szekér idén. A violák biztos nem számíthatnak majd legjobb góllövőjükre, Rossira, aki nagyon jó játékos, csak a sérülések eléggé visszavetik őt. Jó hír viszont az, hogy szerepet kaphat majd Mario Gomez, aki hosszas sérülésből térhet vissza, bár azt még nem lehet várni, hogy egy egész meccset végig tudjon játszani. A firenzeiek jó formában vannak, legutóbbi 2 meccsükön is nyerni tudtak, amit az Atalanta valamint az Udinese bánt. Csütörtökön már az Európa Ligában vitézkedhetnek, viszont az Esbjerg nem kellene különösebb problémát jelentsen Montella csapatának, bár kérdéses az, hogy mennyire veszik majd komolyan a sorozatot, mivel egy BL hely a csapat célja, amire most esélye is van, lévén, hogy a Napoli csak 3 pontra van tőlük. A Fiorentinanál inkább a támadósor jeleskedik idén, mivel 42 gólt tudtak eddig szerezni, de a 24 bekapott gól sem tűnik feltétlenül soknak. A hiányzók ellenére is inkább ők az esélyesek, főleg úgy, hogy hazai pályán fognak ma este játszani. A Fiorentina tavaly is jó szezont futott, és csak nagyon kevéssel maradt le a BL-t érő helyről, és most is nagyon közel állnak a dobogóhoz. A hazai csapatnál a sérült Rossi az eddigi legjobb góllövő, aki 14 gólnál tart. Őt követi 5 góllal Borja Valero, így látható az, hogy milyen fontos szerepe van a 27 éves olasznak a csapatban.

A meccsre hazai győzelmet várok,lévén, hogy a Fiorentina jobb formában várja a meccset, és reális esélyük van még a BL-be jutásra. Mindkét oldalon vannak sérültek viszont, ami bonyolítja az ügyet, bár Gomez szereplése felpezsdítheti majd a hazaiakat. Sok gólra viszont nem feltétlenül érdemes számítani most sem.

Fiorentina-Internazionale Milano
Tipp: 1

Tét: 7 SF*
Odds:
 2.1

Várható nyeremény: 14.7 SF*

* SF – sportfogadástippek dollár